Onze Werkwijze

WonenenBouwen heeft voor U een folder geschreven,waarin U precies kunt lezen hoe wij te werk gaan.

Lees de werkwijze,door op onderstaande WB logo te klikken.

Onze Motivatie

Samen met ons team richten wij ons op het realiseren van uw woonwensen in de meest brede zin van het woord. Wij combineren vakmanschap met een gezonde dosis creativiteit en innovatie. Wij gaan graag samen met u in gesprek om uitdagingen aan te gaan en grenzen te verleggen…

Ons Recentelijk Werk

WB

Bouwen met passie! Onze visie die wij bij elke opdracht/klus hanteren, en de klanten laten blijken. Passie voor het maken van uw ideale woonwens. Of het nu een ontwerp op maat is of projecten op basis van een bestaande tekening.

De kracht van Wonenenbouwen bouwbedrijf ligt echter vooral ook in het begeleiden van de opdrachtgever bij het maken van verantwoorde keuzes. Rekening houdend met de huidige situatie van de opdrachtgever maar ook met de toekomst. Zodat een woning of bedrijfspand ook op de lange termijn een ideale huisvesting zal blijken. Een grondige inventarisatie van wensen, eisen en (financiële) mogelijkheden leidt bij bouwbedrijf Wonenenbouwen altijd tot een voorstel waarmee de opdrachtgever uit de voeten kan. In de intensieve dialoog die daarop volgt worden de plussen en minnen tegen elkaar weggestreept. Wat overblijft is een plan op maat, passend in de beeldvorming en het budget van de opdrachtgever.

Wonenenbouwen bouwbedrijf biedt de particuliere klant keuze uit een groot aantal werkzaamheden die een toegevoegde waarde aan uw woning geven. Denk aan dakkapellen, uitbouwen, erkers en tal van diverse andere werkzaamheden. Al deze verschillende mogelijkheden bieden u de variatie en de creativiteit bij het bouwen van uw ideale woonwens. U creëert samen met ons uw eigen signatuur, die wij met ervaren vakmensen en hoge kwaliteit tot in de detail verwezenlijken.

Iedere verbouwing, aanpassing of uitbreiding, klein of groot, wordt door de vakbekwame medewerkers van het bedrijf nauwgezet uitgevoerd. Aan woningen maar ook aan bedrijfspanden en dat geldt ook voor het complete onderhoud.